Zand en Grondstoffen

Voor infrastructuur van de allerhoogste kwaliteit.
Ooms Producten beschikt in Hoorn over een locatie waar  wegenbouwproducten in voorraad worden gehouden, overgeslagen en verhandeld. Met het eigen zelfzuigend motorbeunschip ‘Nieuw Hoorn’ wordt zand uit het IJsselmeer gewonnen en onder -certificaat geleverd aan Zandexploitatie West-Friesland. Dit zand wordt op grote schaal toegepast in aanvullingen en ophogingen in gww-projecten. Naast meerdere soorten zand worden secundaire bouwstoffen als grond,  puin- en asfaltgranulaat op het terrein in Hoorn opgeslagen, opgewerkt  en van daaruit verhandeld.  

Zandwinning
Opslag van het met eigen schepen gewonnen zand ten behoeve van eigen gebruik of de levering aan derden.  
 
Opslag bouw- en sloopafval
Inzameling van bouw- en sloopafval en verwerking tot BSA-granulaat. BSA-granulaten, zoals menggranulaat (50% metselwerkgranulaat en 50% betongranulaat) worden als secundaire bouwstoffen in de bouw gebruikt. Voor de productie en levering hiervan heeft Ooms Producten het KOMO-certificaat.  

Op- en overslag van wegenbouwmaterialen
Op de locatie in Hoorn doet Ooms Producten op- en overslag voor derden, voornamelijk van wegenbouwmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan de op - en overslag van teerhoudend asfalt.
Nick Brouwer

Business Development Manager

Robert van Gorkum

Omgevingsmanager

Cookie beleid

Ooms Producten maakt gebruik van cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.