Sealoflex®

Ontdek de kracht van Sealoflex®: Superieur polymeer gemodificeerde bitumen (PMB) voor ongeëvenaarde asfaltproductie en -bescherming

Sealoflex® vertegenwoordigt een opmerkelijk merk onder Ooms Producten en biedt een uitgebreid assortiment polymeer gemodificeerde bitumen (PMB)-oplossingen voor zowel asfaltproductie, bescherming als hechtende / waterdichte tussenlagen. Met Sealoflex® tillen we asfalt naar nieuwe hoogten en versterken we de structuur om de levensduur aanzienlijk te verlengen, zelfs bij intensief gebruik en extreem zware belastingen.

Ontdek een breed scala aan Sealoflex® bitumen varianten
Sealoflex® is verkrijgbaar in talloze varianten, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van projecten in diverse landen, regio’s of segmenten. Factoren als de kwaliteit van het lokale bitumen, de klimaatomstandigheden en de intensiteit van het gebruik van het wegdek spelen een cruciale rol bij het selecteren van de juiste productvariant.

Bij Ooms Producten zijn we er trots op dat we maatwerkoplossingen bieden die precies aansluiten bij de behoeften van verschillende wegdekken, verkeersomstandigheden en klimaten. Of het nu gaat om koude omstandigheden nabij de poolcirkel of extreme temperatuurschommelingen in gebieden rond de evenaar, Sealoflex®-verhardingen behouden consistent hun kwaliteit.

Rigoureuze tests en ongeëvenaarde kwaliteit
Sealoflex® is het resultaat van uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen die zijn uitgevoerd in de ultramoderne faciliteit van Ooms Producten. Onze samenwerking met asfaltproducenten en wegeneigenaren heeft geresulteerd in een product dat jarenlange ervaring met bitumen, innovatieve productietechnieken en hoogwaardige grondstoffen belichaamt. Als gevolg hiervan is Sealoflex® de gouden standaard voor polymeergemodificeerd bitumen van topkwaliteit.

Wereldwijd bereik en veelzijdigheid
Met een steeds groeiende vraag naar uitmuntendheid is Sealoflex® niet beperkt tot Europa. Dankzij onze licentieovereenkomsten produceren we met trots Sealoflex® in tal van landen buiten Europa, waardoor ons premium bitumen wereldwijd toegankelijk is.

Ontdek de voordelen van Sealoflex® polymeer gemodificeerde bitumen:

  • Lage temperatuurgevoeligheid;
  • Hoog elastisch herstelvermogen;
  • Hoge weerstand tegen vermoeidheid;
  • Hoge flexibiliteit;
  • Hoge stabiliteit;
  • Goede helende eigenschappen;
  • Uitstekende hechting;
  • Extra geluidsreductie met geluidsreducerende asfaltmengsels.

Ervaar de kracht van Sealoflex® en breng een revolutie teweeg in uw asfaltprojecten met ons hoogwaardige, polymeergemodificeerde bitumen. Profiteer vandaag nog van ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid.

Neem contact met ons op

Nick Brouwer

Managing Director


+31 (0)6 46 80 53 14

Robert van Gorkum

Area Manager


+31 (0)6 20 53 71 20

Anneke Kamper

Senior Commercial Assistant


+31 (0)6 15 45 62 11