Ons profiel

Wij zijn een betrouwbare en flexibele leverancier voor maatwerkoplossingen voor (biobased) bindmiddelen en asfalt.

Missie

Ooms Producten staat voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

We innoveren om de CO2-uitstoot terug te dringen, grondstoffen circulair in te zetten en de levensduur van wegen te verlengen. Wij streven naar een duurzame leefomgeving en het verder terugdringen van het gebruik van fossiele en nieuwe grondstoffen. Als partner van onze opdrachtgevers denken wij vooruit en garanderen wij de beste kwaliteit voor het project, de mens en het milieu.

Visie

Ooms Producten is een klantgerichte organisatie die kwaliteit en duurzaamheid voorop stelt.

Bij onze opdrachtgevers staan ​​wij bekend als een deskundige, betrouwbare en flexibele leverancier van maatwerkoplossingen voor (biobased) bindmiddelen en asfalt. Wij innoveren samen met de opdrachtgever en de markt, waarbij het verlengen van de levensduur van asfaltwegen en het hergebruiken van grondstoffen de norm is. Door CO2-neutrale productie en onze duurzame producten leveren wij een belangrijke bijdrage aan het klimaat.

Ooms Producten

Ooms Producten is sinds de jaren zeventig pionier op het gebied van polymeergemodificeerde bitumen. Ooms Producten heeft alle aspecten van productontwikkeling en productie onder één dak; het beschikt over eigen productiefaciliteiten, ontwerpfaciliteiten en een R&D-centrum/laboratorium, die tot de beste in hun vakgebied behoren.

Als zeer ervaren en gerenommeerd bedrijf bevestigen wij elke dag onze goede reputatie. Al meer dan 50 jaar exporteren wij onze producten en diensten voor wegen, luchthavens, havens, industriegebieden en andere industriële toepassingen wereldwijd.

Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en levenscyclusoverwegingen vormen de basis van onze innovaties.

Dit betekent dat asfaltverhardingen geproduceerd met onze producten onderhoudsarm zijn, langer meegaan, kosteneffectief zijn en aan het einde van hun levensduur gerecycled kunnen worden.

Kernwaarden

Ooms Producten is een Nederlands bedrijf met een traditioneel familiekarakter. De volgende kernwaarden kenmerken ons bedrijf:

Klantgericht: de klantvraag staat centraal in ons handelen
Kwaliteitsgericht: wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van product en service
Innovatief: pionieren zit in ons bloed en heeft ons gebracht waar we nu zijn
Betrokken: wij zijn betrokken bij het bedrijf, onze omgeving en de klanten
Passie: wij doen ons werk met passie, en gaan door!

 

Voor meer informatie neem contact met ons op

Nick Brouwer

Managing Director


+31 (0)6 46 80 53 14

Robert van Gorkum

Area Manager


+31 (0)6 20 53 71 20

Anneke Kamper

Senior Commercial Assistant


+31 (0)6 15 45 62 11