Over ons

Dit is Ooms Producten.

Ooms Producten rekent asfaltproductie, asfaltwapening, bindmiddelen, emulsies en de winning van zand en grondstoffen tot haar expertise. Sinds de jaren 70 zijn wij pionier in polymeergemodificeerde bindmiddelen en hebben we onze eigen productiefaciliteiten, wegontwerpfaciliteiten én laboratorium, dat tot de beste in haar vakgebied behoort. In 2012 werd Ooms Producten onderdeel van Strukton, een van de top 5 bouwbedrijven van Nederland. Hierdoor hebben wij toegang tot diverse innovaties en faciliteiten op het gebied van wegenbouw. 

Kwaliteit, duurzaamheid en levenscyclusoverwegingen liggen ten grondslag aan onze innovaties. Als marktleider bevestigen wij elke dag onze goede reputatie. Wij exporteren onze producten en diensten voor wegen, havengebieden, luchthavens, openbare- en industriële gebieden al 40 jaar wereldwijd. Samen met onze partners onderhouden we een breed en flexibel netwerk.

“Ooms Producten, de weg naar hoog gekwalificeerde en duurzame wegenbouw”

Nick Brouwer

Business Development Manager

Robert van Gorkum

Omgevingsmanager

Cookie beleid

Ooms Producten maakt gebruik van cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.