Snelwegen

Ontdek onze producten voor snelwegen

Snelwegen zijn de levensaders van een land en zorgen voor toegankelijkheid en mobiliteit voor de bevolking. Naarmate de vraag naar transport, welvaart en werkgelegenheid blijft groeien, in combinatie met een groeiende wereldbevolking, zal de mobiliteit toenemen. Dit leidt onvermijdelijk tot meer drukte op het wegennet en tot grotere slijtage door intensiever gebruik. Om dit tegen te gaan, richten we ons op het verkorten van onderhoudsintervallen en het uitstellen van vernieuwingen, waardoor een hogere beschikbaarheid van wegen en een duurzamer gebruik wordt gegarandeerd.

Sealoflex® PMB-assortiment: Weerstand tegen wegslijtage

Het Sealoflex® PMB-assortiment is ontwikkeld om slijtage op de weg tegen te gaan en is de ultieme oplossing. Deze producten vergroten de veiligheid, verlengen de levensduur van asfaltverhardingen en vergroten de algehele beschikbaarheid van wegennetwerken. Het resultaat? Betere doorstroming van het verkeer en minder files door onderhoud.

Sealoflex® PMB-assortiment: hoogwaardige asfaltverhardingen

Sealoflex® polymeer gemodificeerde bitumen (PMB) is zorgvuldig vervaardigd voor superieure asfaltverhardingen. In combinatie met GridSeal®-asfaltversterking (Sealoflex® SC-4 en GlasGrid®) versterken we de weerstand tegen scheuren tijdens vernieuwing van de bestrating nog verder.

Sealoflex® SFB 5-50 (PA) is specifiek geschikt voor poreuze asfaltwegen, een veel voorkomende keuze voor snelwegen, en zorgt voor optimale prestaties onder alle omstandigheden.

Onze beloften:

  • 30% laagdiktereductie vergeleken met niet-gemodificeerd bitumen.
  • Tweemaal de levensduur van niet-gemodificeerd bitumen.
  • Hoge weerstand tegen vervorming, spoorvorming, veroudering, vermoeidheid en scheuren in alle klimaten.
  • Hoogst mogelijke geluidsreductie op het asfalt.
  • Verhoogde verkeersveiligheid door hogere kwaliteit en stroefheid van het asfalt.
  • Een CO2-reductie van 30% tijdens de productie.
  • 80% vermindering van dampen en aerosolen tijdens het aanbrengen.
  • 100% recyclebaar asfalt.
  • Onze mobiele PMB-fabrieken maken de productie van Sealoflex® PMB’s op locatie mogelijk, waardoor efficiëntie en tijdige levering worden gegarandeerd.

Ervaar de ongeëvenaarde prestaties van Sealoflex® PMB, die een revolutie teweegbrengt op snelwegen met hoogwaardige, duurzame asfaltverhardingen. Maak vandaag nog deel uit van de toekomst van mobiliteit.

Contact

Nick Brouwer

Managing Director


+31 (0)6 46 80 53 14

Robert van Gorkum

Area Manager


+31 (0)6 20 53 71 20

Anneke Kamper

Senior Commercial Assistant


+31 (0)6 15 45 62 11