Openbare ruimten

Ontdek onze producten voor openbare ruimten

Openbare ruimten; van straten en snelwegen tot fietspaden, parkeergarages, stadspleinen en andere open ruimtes, vereisen veiligheid en zichtbaarheid. Het creëren van een veilige wegomgeving kan worden bereikt door verschillende verkeersstromen over aparte rijstroken te leiden, wat kan worden aangegeven door het type verharding, wegmarkeringen of gekleurde vlakken.

Maak kennis met Sealoflex® Color: voor architectonische vrijheid

Voor gekleurd asfalt in de openbare ruimte presenteert Ooms Producten het revolutionaire kleurloze bindmiddel Sealoflex® Color. Naast het bieden van architectonische vrijheid en een aantrekkelijk straatbeeld, strekken de voordelen zich uit tot meer veiligheid en minder hittestress in steden. Lichtgekleurde asfaltverhardingen, gerealiseerd met Sealoflex® Color, kunnen de asfalttemperatuur met wel 10°C verlagen, waardoor de aanhoudende effecten van hoge temperaturen in steden worden verzacht. Bovendien verbetert het gebruik van lichtgekleurd asfalt in tunnels en bospaden de zichtbaarheid, verbetert de verkeersveiligheid en vermindert de behoefte aan uitgebreide verlichting, wat leidt tot besparingen op de energiekosten.

Sealoflex® Color: de sleutel tot levendige en veilige ruimtes

De eigenschappen van gekleurd asfalt zijn vooral afhankelijk van het gebruikte bindmiddel. Sealoflex® Color, een synthetisch kleurloos bindmiddel voor gekleurd asfalt, onderscheidt zich door zijn compatibiliteit met elk asfaltmengsel. Dit product heeft een hoge weerstand tegen permanente vervorming, vermoeidheid en veroudering en zorgt voor het meest kleurechte asfalt wanneer de kleur van de steenslag de gewenste kleur van de bestrating benadert. Hierdoor worden eventuele kleurverschillen tijdens het slijten van de bitumenfilm geminimaliseerd. Gekleurd asfalt dient meerdere doeleinden: van het trekken van visuele aandacht op wegen en fietspaden tot het verharden van speeltuinen en recreatiegebieden. Sealoflex® Color maakt de productie van vrijwel elke kleur asfalt mogelijk, waardoor de creatieve mogelijkheden worden vergroot

Onze beloften:

  • Een aanzienlijk hoger veiligheidsniveau door effectief verkeersmanagement op wegen;
  • Aantrekkelijkere openbare ruimtes met levendig gekleurd asfalt;
  • Verlaging van de energiekosten door minder verlichtingsbehoefte;
  • Gekleurd asfalt met Sealoflex Color gaat langer mee en is door de goede verwerkbaarheid eenvoudig aan te brengen;
  • Vermindering van hittestress in steden door koelere asfaltverhardingen;
  • Een CO2-reductie van 30% tijdens de productie;
  • 80% vermindering van dampen en aerosolen tijdens applicatie;
  • 100% recyclebaar asfalt.Ervaar de veelzijdigheid van Sealoflex® Color en verhef openbare ruimtes met levendige en veilige ruimtes. Maak vandaag de weg vrij voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke omgeving.

Contact

Nick Brouwer

Managing Director


+31 (0)6 46 80 53 14

Robert van Gorkum

Area Manager


+31 (0)6 20 53 71 20