Luchthavens

Ontdek onze producten voor luchthavens

Luchthavens fungeren als essentiële verbindingen tussen continenten en spelen een belangrijke rol in de economische welvaart van een land. Het garanderen van een hoge beschikbaarheid van taxibanen en start- en landingsbanen is van cruciaal belang voor de goede werking van de luchtvaart. Vrachtvliegtuigen oefenen een enorme druk uit op asfaltoppervlakken. Met sommige landingsgewichten van meer dan 400.000 kg wordt het kiezen van asfaltverhardingen van de hoogste kwaliteit een noodzaak.

Introductie van Sealoflex® 5-reeks: ontwikkeld voor uitmuntende luchtvaart

Ooms Producten presenteert met trots de Sealoflex® 5-bitumenserie, exclusief ontworpen voor luchthavens. Een opvallende eigenschap van ons bindmiddel is het vermogen om asfalt bestand te maken tegen schade door vliegtuigbrandstoflekken, waardoor ongeëvenaarde prestaties worden gegarandeerd.

Sealoflex® 5-reeks: complexe uitdagingen aangaan

Klimaatverandering, toenemende verkeersvolumes en zware lasten brengen tal van uitdagingen met zich mee die van invloed zijn op de duurzaamheid van asfaltverhardingen op luchthavens. Ons Sealoflex® SFB-5-assortiment polymeer gemodificeerde bitumen is speciaal ontworpen om dergelijke extreme gecombineerde belastingen aan te kunnen. Asfaltmengsels die Sealoflex® SFB-5 bevatten, vertonen een uitzonderlijke weerstand tegen vervorming, spoorvorming en scheuren, zelfs onder geconcentreerde belastingen, gevalideerd door zowel laboratoriumtests als veldtoepassingen.

Brandstofbestendig (Sealoflex® JR)

Een kenmerk van ons luchthavenassortiment is het unieke Sealoflex® (JR) polymeer-gemodificeerde bitumen, waardoor asfalt een opmerkelijke weerstand heeft tegen brandstoffen zoals vliegtuigbrandstof en benzine. Deze beveiliging zorgt ervoor dat lekkende brandstoffen geen schade toebrengen aan de asfaltoppervlakken

Onze beloften:

  • Een veilige start- en landingsbaan met een hoge stroefheid van het asfalt.
  • Maximale beschikbaarheid van luchthaven verhardingen.
  • Uitzonderlijk zwaar asfalt.
  • Minimaal de dubbele levensduur van asfaltverhardingen.
  • Weerstand tegen vliegtuigbrandstoffen en andere brandstoffen, waardoor de integriteit van het asfalt wordt gewaarborgd.
  • Tot 30% reductie in laagdikte, resulterend in kortere bouwtijden en een lager grondstoffenverbruik.
  • Een CO2-reductie van 30% tijdens de productie.
  • 80% vermindering van dampen en aerosolen tijdens het aanbrengen.
  • 100% recyclebaar asfalt.
  • Onze mobiele PMB-fabrieken maken de productie van Sealoflex® PMB’s op locatie mogelijk, waardoor efficiëntie en tijdige levering worden gegarandeerd.

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van Sealoflex® PMB en verbeter uw luchthavens met veerkrachtige start- en taxibanen. Vlieg vandaag nog naar de toekomst van de luchtvaart.