Havengebieden

Havengebieden spelen een cruciale rol in de economische groei en vereisen een naadloze bedrijfsvoering zonder verstoringen. Het minimaliseren van asfaltschade en reparatievertragingen is van het grootste belang, terwijl prioriteit geven aan veiligheid essentieel blijft. Dit kan alleen worden bereikt door de aanleg van asfaltverhardingen van de hoogste kwaliteit.

Introductie van Sealoflex® Super Stable Asphalt (SSA®)

In havengebieden worden wegen en industriegebieden geconfronteerd met zware belastingen die conventionele asfaltsoorten niet aankunnen. Om deze uitdaging aan te gaan presenteert Ooms Producten met trots Sealoflex® Super Stable Asphalt (SSA®), speciaal ontwikkeld voor containerterminals, vrachtwagenparkeerplaatsen en zware industriële zones. Sealoflex® SSA® beschermt onder meer de drukste containerterminal van Europa, Euromax, en de veerhaven van Den Helder.

Sealoflex® Super Stable (SSA®): ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties

Sealoflex® SSA® is een asfaltmengsel met uitzonderlijke stabiliteit. Het innovatieve recept combineert speciale toeslagstoffen met sterk gemodificeerd Sealoflex®-bitumen, waardoor het asfalt een opmerkelijke weerstand biedt tegen vervorming, zowel door statische belastingen als door wringen. Sealoflex® SSA® vertoont een buitengewone vervormingsweerstand zoals conventionele macadam met cementvoeg, zonder de typische scheurproblemen die met dergelijke verhardingen gepaard gaan. Het vertegenwoordigd zowel de flexibiliteit van een asfaltverharding als de vervormingsweerstand van een met cement gevoegde macadam, waardoor de perfecte combinatie ontstaat. De scheurgevoeligheid blijft echter op hetzelfde niveau als gewoon asfalt. Bovendien produceren we dit asfalt op een lager dan normale temperatuur, waardoor de CO2-uitstoot met 30% wordt verminderd.

Onze beloften:

  • Minimaal een dubbele levensduur vergeleken met Marshall-asfalt.
  • Asfalt met de hoogst mogelijke weerstand tegen spoorvorming.
  • Ideaal voor extreem drukke opslag- en overslagruimtes, waardoor het de beste toepassing is voor automatisch geleide voertuigen (AGV’s).
  • Maximale beschikbaarheid van asfalt door minder stilstand bij reparaties.
  • Een CO2-reductie van 30% tijdens de productie.
  • 80% vermindering van dampen en aerosolen tijdens het aanbrengen.
  • Onze mobiele PMB-fabrieken maken de productie van Sealoflex®-bindmiddelen op locatie mogelijk, waardoor efficiëntie en tijdige levering worden gegarandeerd

Ervaar de ongeëvenaarde stabiliteit van Sealoflex® SSA®, die havengebieden transformeert met asfaltverhardingen die zijn ontworpen voor superieure prestaties. Geef vandaag prioriteit aan een soepele bedrijfsvoering en een duurzame toekomst.

Contact

Nick Brouwer

Managing Director


+31 (0)6 46 80 53 14

Robert van Gorkum

Area Manager


+31 (0)6 20 53 71 20

Anneke Kamper

Senior Commercial Assistant


+31 (0)6 15 45 62 11