Gemodificeerde Bitumen

Voor asfaltverhardingen van de allerhoogste kwaliteit.

Onder de productnaam Sealoflex® presenteert Ooms Producten een compleet assortiment polymeer gemodificeerde bindmiddelen (PMB) voor de productie van asfalt. Sealoflex® verstevigt het asfalt zodanig dat de levensduur, zelfs bij intensief gebruik en extreem zware belastingen, bijna verdubbelt. Wat de beschikbaarheid van de weg ten goede komt.

Langere onderhoudsintervallen
Als marktleider bevestigen wij elke dag onze goede reputatie. Wij exporteren onze producten en diensten voor wegen, luchthavens en industriële verhardingen al 40 jaar wereldwijd. Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en levenscyclusoverwegingen liggen ten grondslag aan onze innovaties. Dit betekent dat asfaltverhardingen vervaardigt met onze producten weinig onderhoud nodig hebben, langer meegaan, kostenbesparend zijn en geschikt zijn voor recycling aan het einde van hun levensduur.

''Sealoflex® beslaat een compleet assortiment polymeer gemodificeerde bindmiddelen (PMB) voor de productie van asfalt''

Varianten Sealoflex® bindmiddelen
Sealoflex® is verkrijgbaar in tal van varianten. De keuze van de juiste bindmiddel variant wordt bepaald door de geldende eisen binnen land, regio of segment, zoals de kwaliteit van het lokale bitumen, het klimaattype of de gebruiksintensiteit van de verharding. We kunnen inspelen op de specifieke eisen van verschillende soort verhardingen, verkeersomstandigheden en klimaten, en kunnen onze klanten maatwerk bieden voor elke situatie. Sealoflex® behoudt zijn kwaliteit onder koude omstandigheden rond de poolcirkel en bij extreme temperatuurverschillen tussen dag en nacht in landen rond de evenaar.

''We kunnen inspelen op de specifieke eisen van verschillende verhardingen, verkeersomstandigheden en klimaten''

Sealoflex® LT (Lage Temperatuur)
Recente ontwikkelingen maken het ook mogelijk asfalt bij lage temperatuur te produceren. Met deze zogenaamde LT-bindmiddelen (Sealoflex® LT en Sealoflex® Color LT) is het mogelijk asfalt te produceren en te verdichten bij een temperatuur die 30°C lager ligt dan de standaardtemperatuur. Een vermindering van de asfaltmenging- en asfaltverwerkingstemperatuur met 30°C leidt niet alleen tot een energiebesparing maar ook tot een aanzienlijke vermindering van de damp- en aerosolvorming, tot 80% die vrijkomen bij productie en verwerking van asfalt. 

 Onze beloften

  • Een verdubbeling van de levensduur van de weg. 
  • Dichten van haarscheurtjes in de asfaltverharding.
  • Een verhoging van de stroefheid van de weg.
  • Uitstel van dure herstelwerkzaamheden.
  • Voorkomen van herstelwerkzaamheden. 
  • Duurzame productie en verwerking van asfalt.
Nick Brouwer

Business Development Manager

Robert van Gorkum

Omgevingsmanager

Cookie beleid

Ooms Producten maakt gebruik van cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.