Asfaltproductie

Voor infrastructuur van de allerhoogste kwaliteit
Ooms Producten heeft deelnemingen in twee asfaltinstallaties om asfalt te produceren, dit zijn de centrales in Amsterdam en Rotterdam. Deze 2 asfaltcentrales samen produceren in totaal circa 1 miljoen ton asfalt. Hiermee wordt een groot deel van de totale Nederlandse markt bediend.  

Asfalt Productie Amsterdam (APA).
Ooms Producten heeft een 25% belang in deze asfaltcentrale voor de regio Amsterdam en Noord-Holland. De asfaltinstallatie is geschikt voor de productie van alle standaard typen asfaltmengsels met en zonder hergebruik van asfaltgranulaat tot maximaal 60%. Ook beschikt de installatie over de mogelijkheid om asfalt bij gereduceerde temperaturen (warm mix asfalt) te produceren. Verder worden door deze asfaltcentrale als enige in Nederland diverse giet- en strijkasfaltmengsels geproduceerd. 

Asfalt Productie Rotterdam Rijnmond (APRR).
Ook in deze asfaltcentrale voor de regio Rotterdam en Zuid-Holland heeft Ooms Producten een 25% belang. De asfaltinstallatie is geschikt voor de productie van alle standaard typen asfaltmengsels met en zonder hergebruik van asfaltgranulaat tot maximaal 70%. Verder beschikt de installatie over de mogelijkheid om asfalt bij gereduceerde temperaturen (warm mix asfalt) te produceren. 
Nick Brouwer

Business Development Manager

Robert van Gorkum

Omgevingsmanager

Cookie beleid

Ooms Producten maakt gebruik van cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.