Asfaltproductie

Voor infrastructuur van de allerhoogste kwaliteit

Ooms Producten heeft deelnemingen in twee asfaltinstallaties om asfalt te produceren, dit zijn de centrales in Amsterdam en Rotterdam. Deze 2 asfaltcentrales samen produceren in totaal circa 1 miljoen ton asfalt. Hiermee wordt een groot deel van de totale Nederlandse markt bediend.  

Asfalt Productie Amsterdam (APA).
Ooms Producten heeft een 25% belang in deze asfaltcentrale voor de regio Amsterdam en Noord-Holland. De asfaltinstallatie is geschikt voor de productie van alle standaard typen asfaltmengsels met en zonder hergebruik van asfaltgranulaat tot maximaal 60%. Ook beschikt de installatie over de mogelijkheid om asfalt bij gereduceerde temperaturen (warm mix asfalt) te produceren. Verder worden door deze asfaltcentrale als enige in Nederland diverse giet- en strijkasfaltmengsels geproduceerd.

Asfalt Productie Rotterdam Rijnmond (APRR).
Ook in deze asfaltcentrale voor de regio Rotterdam en Zuid-Holland heeft Ooms Producten een 25% belang. De asfaltinstallatie is geschikt voor de productie van alle standaard typen asfaltmengsels met en zonder hergebruik van asfaltgranulaat tot maximaal 70%. Verder beschikt de installatie over de mogelijkheid om asfalt bij gereduceerde temperaturen (warm mix asfalt) te produceren.

Asfaltproductie locatie Rotterdam Rijnmond

Nick Brouwer

Directeur


+31 6 46805314

Robert van Gorkum

Area Manager Europe


+31 6 20537120

Lees meer

Pagina

Asfaltwapening

Lees meer
Lees meer over Asfaltwapening

Pagina

Emulsies

Lees meer
Lees meer over Emulsies

Pagina

Bindmiddel voor asfaltverhardingen

Lees meer
Lees meer over Bindmiddel voor asfaltverhardingen

Pagina

Bindmiddel voor gekleurd asfalt

Lees meer
Lees meer over Bindmiddel voor gekleurd asfalt